Camilla Calato Camilla Calato

I am Camilla and I was born in Sondrio in 1996 and grew up in Lecco, Italy. After graduating at Brera Academy of Fine Arts (BA Painting, 110L/110), I studied photography at the Professional School of Photography Mohole, in Milan. My interest in combining photography and art comes from my need to express myself in a more complete way. Since 2015, I have produced in a variety of media documentary and storytelling projects, in which I have focused on evocative, imaginative and emotional pictures. I use my sensibility and creativity from my artistic background to give my own touch to the images. In 2019 I attended the workshop of portrait photography with Paolo Verzone and in September 2020 I attended the 4th edition of the Canon Student Development Programme at Visa pour L’Image.

PAESEItalia

ATTREZZATURACanon EOS 5D Mark IV EF24-105mm f/4L IS II USM EF50mm f/1.4 USM

SITOcamillacalato.it

INSTAGRAMinstagram.com/camillacalatoph/

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Raw Tartare Zucchina e Avocado

Canon 1000D
obiettivo 18-55 mm
obiettivo 55-250
ISO 200-800
luce naturale

RICETTA Tartare Zucchina e Avocado di Giulia Captini:
Ingredienti:
½ cucchiaio di succo di limone
1 cucchiaino di olio d’oliva
1/8 cucchiaino di agave
¼ cucchiaino di sale
1 tazza di zucchine, a cubetti
½ cucchiaio di basilico sminuzzato
½ cucchiaio di cipollotto sminuzzato
½ avocado, a cubetti

Preparazione:
In una ciotola combinare il limone, l’olio, l’agave e il sale. Immergere i cubetti di zucchina e lasciar marinare qualche minuto. Nel frattempo preparare il basilico e il cipollotto, e unirli al resto degli ingredienti. Unire per ultimo l’avocado, avendo cura di non schiacciarlo troppo. Con l’aiuto di un cucchiaio versare tutto all’interno di un coppapasta e premere bene. Rimuovere lo stampo e guarnire con un giro di olio e una macinata di pepe nero.

Lecco, LC, Italia

2017/09/13

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